Rüya Tabirleri

Rüyada kadının vajinasını görmek ne demek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kadının vajinasını görmek ne demek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bilakis malının çoğalacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının vajinasını görmek ne demek gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Rüyada yabancı bir kadının vajinasını görmek ele geçen kazancın artacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına işarettir.

Rüyada başka bir kadının vajinasını görmek sorunlarından arınacağına, huzura kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kadının vajinasını görmek ne demek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka kadının vajinasını görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulur.

Rüyada başka bi kadının vajinasını görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir kadının vajinasını görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının kendi vajinasını görmesi insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kadının kendi vajinasını görmesi bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu