Rüya Tabirleri

Rüyada kendi kendini sünnet olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendi kendini sünnet olmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, güzel haberler alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kendini sünnet olmak gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Rüyada kendi kendini sünnet olmak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kendini sünnet etmek çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kendini sünnet olduğunu görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendi çocuğunu sünnet etmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi sünnet düğününü görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, durgunlaşacağına işarettir.

Rüyada kendi çocuğunun sünnet düğününü görmek zenginliğe, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini sünnet olmuş görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu sünnet ettirmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu