Rüya Tabirleri

Rüyada polis olarak nöbet tutmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada polis olarak nöbet tutmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada polis olarak nöbet tutmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı geliştirebilir veya daha çok sosyalleşebilirsiniz.

Rüyada polis olarak nöbet tutmak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada polis olmayan birini polis olarak görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, en küçük sorunda parlayacağına tabir olunur.

Rüyada nöbet tutan polis görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada asker olarak nöbet tutmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işarettir.

Rüyada kendini polis olarak görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, güvensizlik duymaya yorulmaktadır.

Rüyada polis olarak çatışmaya girmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabayı polis olarak görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine işarettir.

Rüyada babayı polis olarak görmek borcunu ödeyeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu