Rüya Tabirleri

Rüyada sakal traşı olurken görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sakal traşı olurken görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, büyük paralar kazanılacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada sakal traşı olurken gördüyseniz:

  • Duygularınızın size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada sakal traşı olurken görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendisini sakal traşı olurken görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada sakal traşı olurken jiletin kesmemesi ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulur.

Rüyada sakal traşı olurken yüzün kesilmesi söz ve yetki sahibi olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalet eder.

Rüyada birini sakal traşı olurken görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek keyfinin olmayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada sakal traşı olmamak emeklerinin karşılığını göreceğine, yoksul için zenginliğe tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu