Rüya Tabirleri

Rüyada sevdiği erkeğin kıskandığını görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiği erkeğin kıskandığını görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin kıskandığını gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada sevdiği erkeğin kıskandığını görmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği adamın kıskandığını görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin seni kıskandığını görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği erkeğin öpmesi malvarlığının çok daha artacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği erkeğin gülümsemesi kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin ablasını görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin nişanlandığını görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin evine gitmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu