Rüya Tabirleri

Rüyada sevdiğinin elinin kesilmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada sevdiğinin elinin kesilmesi diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok kötü günler geçirileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin elinin kesilmesi gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada sevdiğinin elinin kesilmesi sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin elinin soğuk olması bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin elinin kanadığını görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin elinin kesildiğini görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinin yok olması darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ elinin olmaması zarar göreceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinin kınalanması akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada sol elinin kesilmesi şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu