Rüya Tabirleri

Rüyada sitem etmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sitem etmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine tabir olunur.

Rüyada sitem etmek gördüyseniz:

  • Hemen hüküm vermeyin.

Rüyada sitem etmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada abiye sitem etmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına delalet eder.

Rüyada sitem ettiğini görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babaya sitem etmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aileye sitem etmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sitem etmek işsiz kalmaya, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada insanlara sitem etmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anneye sitem etmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu