Rüya Tabirleri

Rüyada arkadaşın kalbini kırmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada arkadaşın kalbini kırmak sorunların sürekli artacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın kalbini kırmak gördüyseniz:

  • İş ilişkileriniz yüzünden tanıyacağınız, ya da tanıdığınız birisi ile uyumlu bir ilişkiye girmeniz olasıdır.

Rüyada arkadaşın kalbini kırmak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına inanılır.

Rüyada kalbini bağışlamak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kalbini kusmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, bir fitne çıkarmaya işarettir.

Rüyada babanın kalbini kırmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, birçok iş teklifi alınacağına delalettir.

Rüyada birinin kalbini kırmak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalbini elinde görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin kalbini kırmak kazancının iki kat artacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin kalbini dinlemek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu