Rüya Tabirleri

Rüyada boşaldığını görmek abdest bozar mı Ne Anlama Gelir?

Rüyada boşaldığını görmek abdest bozar mı çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, daima ona hürmet göstereceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada boşaldığını görmek abdest bozar mı gördüyseniz:

  • Belli başlı olayları nasıl yönetebileceğinize dair kafanızda fikirler varsa, dile getirmenizde fayda var.

Rüyada boşaldığını görmek abdest bozar mı hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boşaldığını görmek orucu bozar mı musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına işarettir.

Rüyada boşaldığını görmek gusül abdestini bozar mı çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin boşaldığını görmek orucu bozar mı işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulur.

Rüyada boşaldığını hissetmek orucu bozar mı makama ve rızka sahip olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Rüyada pipi görmek abdest bozar mı çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada boşaldığını görmek abdesti bozar mı gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin boşaldığını görmek orucu bozar mı sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu