Rüya Tabirleri

Rüyada eşek kulağı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada eşek kulağı görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada eşek kulağı gördüyseniz:

  • Biraz daha dikkatli olmanızda yarar var.

Rüyada eşek kulağı görmek sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek ve eşek yavrusu görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan kulağı görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek kulağı görmek kendi işinin başına geçeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağı köpek ısırması işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerine derman arayacağına inanılır.

Rüyada kulağı kopmuş köpek hayırlı adımlar atacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada keçi kulağı görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet eder.

Rüyada erkek kulağı görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yıpranacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu