Rüya Tabirleri

Rüyada kediyi çağırmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kediyi çağırmak rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediyi çağırmak gördüyseniz:

  • Sosya ortamlarda özgüveniniz artabilir.

Rüyada kediyi zehirlemek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kediyi görmek bir süre zorluk çekeceğine, rahatsızlık vereceğine alamet eder.

Rüyada bir kediyi iyileştirmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi ısırmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi sahiplenmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi eve sokmamak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kediyi boğazlamak az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi ezmek sorunların kalmayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu