Rüya Tabirleri

Rüyada kolye taşı düşmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada kolye taşı düşmesi fikirlerinin çatışacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına inanılır.

Rüyada kolye taşı düşmesi gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kolye taşı düşmesi isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada yeşim taşı kolye maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına alamet eder.

Rüyada oltu taşı kolye görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulur.

Rüyada kolye taşı görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada akik taşı kolye takmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına yorulur.

Rüyada taşı düşmüş kolye görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Rüyada böbrek taşı çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna işarettir.

Rüyada kum taşı görmek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu