Rüya Tabirleri

Rüyada kokan çöp görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kokan çöp görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, planların aksayacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kokan çöp gördüyseniz:

  • Sonuçta her şey olacağına varıyor.

Rüyada kokan su içmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, ele geçen parada artış olacağına alamet eder.

Rüyada kokan çöp görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kokan et görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına işarettir.

Rüyada kokan adam görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ter kokan birini görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kokan tuvalete girmek bir takım sorunlar çıkacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına alamet eder.

Rüyada güzel kokan erkek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada kokan balık görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu